Hvordan kan det være, at der er hundetræning på lørdag?

  • Posted on: 10 January 2018
  • By: Line Hansen

Kære hundefører

Har du tænkt over, hvordan det kan være at der er hundetræning på lørdag? Og alle de andre dage, hvor der står kompetente trænere klar til at tage i mod dig og din hund i DCH?

   Ja, det er da fordi jeg har betalt for det, tænker du måske. Men det er ikke hele historien.

 

DCH er en forening. Den drives af en masse engagerede mennesker, som lægger et stykke frivilligt arbejde, for at sikre at du og jeg kan komme til træning med vores hund. Der er alle trænerne, de arbejder ulønnet, der er udvalgene, som sørger for at arrangere foredrag, fællestræninger, julegåtur og konkurrencer henover året, de arbejder også frivilligt. Og der er bestyrelsen.

Det er altså helt ligesom i håndboldklubben eller børnehaven – hvis det skal være rigtig godt, så skal vi alle melde os aktivt ind i fællesskabet.

 

Den 24. januar holder vi generalforsamling, og det er en vigtig dag i DCHs liv, det er her vi i fællesskab kan tale om, hvad for en klub vi gerne vil være, hvad det er for ting, der er vigtige for alle os medlemmer, og hvad der kan fremme vores hundetræning. Det er der vi kan sige tak, til dem der gør en indsats for at få klubben til at køre.

   Vi starter kl. 19, og der er noget let mad, og meld dig til på listen i klubben, hvis ikke du allerede har gjort det.

 

Mange hilsner

Bestyrelsen – vi glæder os til at se dig.