Hold

Generelt

Vi tilbyder træning i DcH’s landsdækkende konkurrence program – et lydighedsprogram der er inddelt i 4 forskellige sværhedsgrader (C-B-A-E), Agility og IGP (tidligere IPO), derudover har vi også kursushold for hvalpe og unghunde.

Vi har følgende hold i DcH Nivå:

  •  Begynderhold K1: 10 lektioner à 1¼ time. For hunde (hvalpe) som ikke har modtaget træning før. Læs mere her.
  • Fortsætterhold K2: 10 lektioner à 1¼ time. For hunde som har deltaget på kursushold 1, i DcH eller tilsvarende andre steder. Læs mere her.
  • C/B/A/E-hold: Lydighedshold for konkurrence og familiehunde. Læs mere her.
  • IGP: (tidligere IPO) Er vores brugshundeklasse. For optagelse på dette hold, skal hund og hundefører godkendes af træneren. Læs mere her.
  • Agility: Hunden skal være mindst 1 år gammel. Der forlanges en vis portion lydighed hos hunden, eftersom hundene løber på banen, uden snor og i samvær med andre hunde. Læs mere her.

Vi træner på alle hold med klikker som forstærkende belønning. Der trænes på hold med ca. 8 – 12 kursister. Alle instruktører er uddannede hundetrænere. Der optages hunde med og uden stamtavle. Der trænes meget individuelt, hvor hver hundefører trænes i det moment man træningsmæssigt er nået til. Der trænes på DcH’s arealer på Møllevej 14. Når der trænes spor, rundering og feltsøg, kan træningen foregå på klubbens sporarealer eller i skoven. Der vil derfor være behov for kørsel til nogle af træningssessionerne.