Opret en profil 

DcH Danmark har indført et nyt, landsdækkende administrationssystem. Systemet hedder Klub-modul, og er det system denne hjemmeside bruger.
Systemet har mange fordele og skal gøre det hele nemmere for både medlemmer og klubber i forhold til hold, arrangementer og regnskab. Klub-modulssystemet har gode kommunikationsfordele, da klubben kan sende sms/mails direkte til jer medlemmer. F.eks. kan Instruktørerne sende beskeder omkring træning og være sikker på alle får dem.
 
Alle der ønsker at træne i DcH Nivå skal derfor oprette en profil på vores hjemmeside.
I skal selv fremover sørge for at holde jeres navn, adresse, telefon og e-mail oplysninger opdaterede. 
 
Opret en profil ved at følge disse trin:
 
1)  Hold musen over hundepoten i højre hjørne på forsiden. Klik på "Opret profil" i menuen der kommer frem.
 
2) Udfyld det første afsnit, som omhandler hunden. Når du har udfyldt felterne (som minimum de obligatoriske), så skal du klikke på den grønne line "Gem hund". Du skal gemme hunden INDEN du bevæger dig længere ned på siden. Det er muligt at oprette flere hunde.
 
3) Når du har oprettet og gemt dine hunde, så skal du udfylde information om dig selv. Udfyld felterne. Hvis I er to der træner samme hund, kan du oprette den ene træner som "Sekundær hundefører".
 
4) Det nederste felt omhandler brugernavn og password. Vi anbefaler, I bruger jeres e-mail som brugernavn. Du bruger dit brugernavn og password til at logge ind på siden, når du f.eks. skal tilmelde dig til træning og/eller arrangementer eller hvis du skal rette i din eller hundens informationer.
 
5) Når du er færdig med at udfylde din profil, så sæt "x" i boksen omkring samtykkeerklæring (læs den gerne først) og så trykker du på "Opret profil". Din profil er nu oprettet og du kan træne hund i DcH Nivå!
 
Det er vigtigt at passive medlemmer også opretter en profil, da kontingentopkrævningen også kører over det nye system. 

Nyheder

Sponsorer