DcH Nivås ordensregler 

Klubben deler arealer med Spejderne og Bue foreningen, det er derfor vigtigt, at vi alle viser hensyn. Vi har brugsret til arealet foran klubhuset samt den gamle plads bagved folden. Når buerne ikke benytter arealet bagved klubhuset, må dette også benyttes til hundetræning. Når buerne benytter arealet, sætter de store gule skilte op med ”ingen adgang” Det er vigtigt at overholde disse skilte, da der skydes med bue og pil – derfor ingen adgang på arealet når skiltene er oppe.

Parkering

Parkering foran klubhuset er tilladt i de dertil indtegnede båse – det er ikke tilladt at parkere langs hegnet eller på græsset. Er parkeringspladsen fyldt, er der gode parkeringspladser langs vejen. Der må IKKE parkeres på det to ikke afmærkede pladser (den første og sidste), da der skal være mulighed for passage med køretøjer.

Rygning

Der er rygning forbudt i alle lokaler. Rygning foregår udenfor. Husk at smide dine skodder ud i skraldespandene. Smid dem ikke på jorden, da der er mange hvalpe der bliver fristet.

Forplejning

Der er gratis kaffe og te i klubhuset. Øl & vand kan købes i klubhuset. Husk at rydde op efter dig selv.

Klubhus

Hunde må ikke opholde sig i klubhuset, andet end efter aftale med træneren. Vi skal selv gøre rent.

Alkohol politik

Da vi i klubben ikke mener at alkohol og hundetræning hænger sammen, har vi besluttet, at indtagelse af alkohol frabedes så længe der trænes eller arbejdes med hund på klubbens arealer. Efter træning er alle selvfølgelig velkommen til at nyde en øl.
 

Marken på den anden side af vejen er ikke vores, og må ikke benyttes, ej heller til hundeluftning.

Nyheder

Sponsorer