Klubmodul henter siden
Klubmesterskab Agility 2023
Tilmeldingsfrist er overskredet

AGILITY ER DESVÆRRE AFLYST GRUNDET FOR FÅ TILMELDINGER 

 

DcH Nivå Klubmesterskab 2023

For første gang i mange år afholder vi klubmesterskab hos DcH Nivå! Der vil blive afholdt klubmesterskab i Rally begynder, Agility nybegynder, begynder & øvet og DcH C- og B-program.

Generelle regler

  • For at deltage i klubmesterskab skal du være primær medlem hos DcH Nivå
  • For at deltage i en disciplin skal du have trænet det hos DcH Nivå inden for de sidste 2 år (2022/2023). Du kan altså ikke stille i en disciplin, du ikke har gået på hold i.
  • Det er tilladt at deltage i flere discipliner, og man må gerne deltage med flere hunde.
  • Der skal være mindst 3 deltagere tilmeldt i en klasse før den bliver oprettet,
  • Der afholdes fælles præmieoverrækkelse efter alle konkurrencerne er slut. Vi forventer, folk der deltager bliver og hepper på de andre deltagere.

Agility regler

Agility klubmesterskabet afholdes i hhv. en nybegynderklasse, begynderklasse og en øvet klasse. Alle klasser er uofficielle, og der kræves derfor ikke en resultatbog. Der løbes 1 (eller 2) løb på samme bane, og den ekvipage med færrest sammenlagt fejl og hurtigst tid vinder. Der findes en vinder i alle 3 klasser.

Nybegynder

Er for de ekvipager der er helt nye i agility og endnu ikke har deltaget i officielle konkurrence. Nybegynderbanen er en springbane der består af spring og tunneller.

Begynder

Er for de ekvipager der endnu ikke har deltaget i officielle konkurrence. Begynderbanen er en springbane der består af spring og tunneller.

Øvet

Er for ekvipager der har deltaget i officielle konkurrencer. Øvet klasse svarer til en springklasse 1 og består af spring, tunneller og slalom.

Tilmeldingsfrist er lørdag d. 9 september 2023.

Forplejning

Der vil være gratis the/kaffe hele dagen. Det er muligt at forudbestille morgenmad og frokost. Morgenmad består af boller/brød med diverse pålæg, og frokost er 3 stykker smørrebrød.

Morgenmad koster 25 DKK/person og frokost 50 DKK/person.
Hvis du ønsker at bestille skal du overføre via MobilePay til 7342KG senest lørdag d. 9 september. Husk at skriv i kommentarfeltet, hvad du bestiller, og hvor mange personer du bestiller til. 

Vi forventer at starte dagen med agility på IGP-banen, og fortsætter derefter med rally. Sideløbende sendes B-hundene på sporet, mens C-hundene starter deres program på buernes bane (den bagved klubhuset). Planen kan dog ændres afhængigt an antal tilmeldte og logistik.

Vi glæder os til en god dag i hundesportenstegn og håber I vil bakke op omkring konkurrencen!

Tilmeldte
6 /50
Tilmeldingsfrist
09.09.2023
Tidspunkt
08.10.2023 kl. 07.30 - 08.10.2023 kl. 16.00
Sted
DcH Nivå
Pris
100,00 kr.

Nyheder

Sponsorer